اساتید همت

جوانگرایی در عین تجربه و تخصص شاخص‌های انتخاب همکاران در همت است. یکی دیگر از ویژگی های کلیدی همکاران و دبیران در مدرسه همت جامع و چندبعدی بودن شخصیت آنهاست؛ که در شکل دهی مدرسه زندگی نقش کلیدی داشته است. برای همین در مدرسه همت مهندس معلم، دکتر معلم، طلبه معلم و … زیاد دیده می‌شود. افرادی که تدریس و آموزش از جمله دغدغه های اصلی زندگی آن‌ها است؛ اما مهارت و توانمندی خاص در حوزه های دیگر نیز داشته باشند و بتوانند از شخصیت ذوابعاد خود به دانش آموزان بهره برسانند.
همچنین تاکید بر ارتباط جدی کادر اجرایی مدرسه در حوزه تدریس و ارتباط تنگاتنگ با دانش آموزان یکی دیگر از شاخصه‌های روش همت می‌باشد. لذا تمامی کادر اجرایی مدرسه نیز حداقل یک کلاس درس با دانش آموزان خواهند داشت تا ارتباط بیشتری با فراگیران برقرار شود.

سعید فیروزنیا
زندگی/علوم تجربی

دانشجوی علوم قرآن و حدیث است و سابقه ی تدریس در مدرسه مهاد در دروس ریاضی و علوم را دارد. تجربه معاونت پرورشی در مدرسه مهاد و نزدیک به ۱۱ سال فعالیت فرهنگی داشته و هم اکنون نیز مسئول تربیتی مرکز فرهنگی عمار و مجمع قرآن پژوهان می‌باشد. وی سابقه ۱۰ ساله در عرصه مربیگری و فعالیت با دانش آموزان را داشته و حضور در دوره‌ها و کارگاه‌های تخصصی تربیتی موسسه مصباح الهدی قم را تجربه کرده است و در زمینه برنامه سازی تربیتی و سواد رسانه مهارت ویژه‌ای دارد.
وی همچنین با توجه به دغدغه‌ی آشنا کردن نسل امروز با پیشینه تمدنی و تاریخی از سال ۹۸ مسئول قسمت آموزش موسسه فرهنگی هنری فرهنگ و تمدن پارس (تولید محصولات فرهنگی و آموزشی) می‌باشد. وی نفر برتر مقاله سال دانشگاه پیام نور بوده و در گردهمایی سالانه حجاب مفتخر به کسب رتبه برتر شده است.

علی دوستی
زندگی/علوم اجتماعی

در سال ۹۶ با دیپلم ریاضی – فیزیک راهی دانشگاه شد. داستان تحصیلی او در دو دانشگاه برجسته، خواجه نصیرالدین طوسی و دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، در رشته‌های نقشه برداری و اقتصاد، ادامه پیدا کرد. در کنار تحصیلات عالی در این دو رشته، در زمینه‌ های آموزشی و تربیتی در مدارس تهران فعالیت کرد. او با دانش و تجربیاتی که به دست آورده بود، نقش مهمی در آموزش دانش‌آموزان اصفهانی و تهرانی بازی کرده است. از سال ۹۳، به مجموعه فرهنگی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها پیوست تا دغدغه‌های فرهنگی و تربیتی خود را در بستر مسجد نیز دنبال کند. از سال ۹۸ تاکنون، او به عنوان مربی تربیتی در این مجموعه مشغول به فعالیت است.

محمدحسین پورواسعی
زندگی/قرآن

در دوران دبیرستان رشته ریاضی فیزیک خواند و هم اکنون در حال تحصیل در دروس خارج فقه و اصول، پژوهش در امور مرتبط با انسان شناسی، علاقه یابی، استعداد شناسی، مشاوره و پزشکی سنتی ایرانی و چینی می‌باشد.
وی دوره‌های متفاوت مرتبط با نوجوان و جوان از جمله دوره مقدماتی و پیشرفته مجازی بینهایت (تربیت مربی عقاید اسلامی فلسفه محور، مطابق نظریات فلسفه صدرایی، مرحوم علامه طهرانی و مرحوم علامه طباطبایی) / دوره محک (چگونه کارنامه انقلاب اسلامی را محک بزنیم)/ دوره طپش (تبیین گام گام سیر و سلوک الی الله) رو در سازمان آستان قدس جوانان رضوی گذرانده است.
قاری و مرتل قرآن کریم است و دارای سابقه بیش از ۱۵ سال در تدریس امور مرتبط با قرآن در مجموعه های مطرح قرآنی و جلسات و فعالیت های فرهنگی در سطح شهر می‌باشد. در طول زندگی از دوران نوجوانی تا کنون شغل‌های متفاوتی رو تجربه کرده و در آنها به رشد و بالندگی رسیده و همین امر باعث شده علاوه بر تجربه و دیدباز نسبت به مسائل، با افراد زیادی آشنایی و تعامل داشته باشد.

محمدعلی کبیری
قرآن

در دبیرستان شهید اژه ای تحصیل کرده و فارغ‌التحصیل رشته مهندسی صنایع از دانشگاه شریف می باشد. او همچنین دارای ۱۰ سال سابقه فعالیت در زمینه حفظ قرآن می‌باشد. علاوه بر این، او هم بنیان‌گذار استارتاپ فامیلیران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است، که در زمینه عرضه محصولات بومی و محلی فعالیت می‌کند. ایشان علاوه بر تدریس مدیر پروژه طراحی درسنامه‌های آموزشی برای کارشناسان اشتغال کمیته امداد می باشد، که کارفرمای آن کمیته امداد مرکزی در تهران است. همچنین پروژه تدوین نظام مسائل استان اصفهان به کارفرمایی استانداری اصفهان را در کارنامه شغلی خود دارد.

رسول رئیسی
ریاضی

دیپلم ریاضی فیزیک را از دبیرستان هراتی گرفت و در سال ۶۶ در دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته الکترونیک تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرد و سپس در رشته مدیریت صنعتی دانشگاه اصفهان و همچنین کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ادامه تحصیل داده و در آزمون دکترای مدیریت آموزش عالی دانشگاه تهران قبول می گردد ولیکن به دلایل شخصی ادامه نمی دهد!
از دوران نوجوانی علاقمند به مطالعات دینی و تربیتی بود و در کنار دروس کلاسیک در این زمینه نیز به دانش افزایی پرداخت. فعالیت ۳۸ ساله فرهنگی، تربیتی و مشارکت در تاسیس چندین مرکز فرهنگی و هیأت دانش آموزی و دانشجویی کوله باری از تجربه را برای وی به همراه داشته است. وی در طول سالهای متمادی در دبیرستانهای شهید اژه‌ای، شهید بهشتی، سما (دانشگاه آزاد اسلامی)، صالحین نیز به تدریس دروس مختلف پرداخته است.

ابوذر یادگاری
ریاضی

دارنده مدال برنز المپیاد کامپیوتر کشور در سال ۷۵ است و در سال ۷۶ از دبیرستان شهید اژه‌ای فارغ التحصیل شد. فوق لیسانس ریاضی کاربردی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارد. از همان سال اول دانشجویی فعالیت تدریس را شروع کرد. تدریس دروس ریاضی و کامپیوتر در دبیرستان دوره اول و دوم شهید اژه‌ای، چند هنرستان و دبیرستان، دانشگاه پیام نور اصفهان، دانشگاه آزاد و … از سوابق آموزشی اوست. همچنین سابقه مدیریت در مرکز قرآنی نوای بهشتی و فعالیتهای فرهنگی در مؤسسه فرهنگی شهید بهشتی را در کارنامه دارد.

سیدعلی خدایی
ریاضی

کارشناس ارشد برق الکترونیک است و در دانشگاه تهران نیز روابط بین الملل گذرانده است. علاقمندی به ریاضی و تحقیق در حوزه ها و علوم مرتبط با آن از جمله نجوم، فلسفه و … وی را به تدریس ریاضیات سوق داد. دو سال در دانشگاه تدریس کرد و از سال ۹۲ دبیر مدرسه سادات است. بازی وارسازی و شیوه‌های نوین تدریس از جمله دغدغه های جدی وی در حوزه تدریس ریاضی می‌باشد و فعالیت ها و محتواهای فوق برنامه در جریان درس را همواره به کار می گیرد

محسن معتمدی
شیمی / زیست‌شناسی

از دبیران با سابقه و قدیمی دبیرستان دوره اول اژه ای بوده که از سال ۱۳۸۵ در این مدرسه به تدریس زیست و شیمی پرداخته است و سابقه تدریس در مدارسی چون سادات، شهید احسانی و … را نیز در کارنامه دارد. وی علاوه بر تسلط علمی در رشته علوم تجربی، مهارت ویژه ای در تدریس علوم در قالب بازی و آزمایش با حداقل امکانات دارد و سالها در دبستانهای مطرح با بازی های علوم انگیزه دانش آموزان را برای یادگیری بهتر درس ایجاد می‌نماید. وی از مولفان کتابهای علوی و مدرسان کتابهای جدید التالیف علوم تجربی راهنمایی بوده است و در کارسوقهای مختلف با بازی، آزمایش و تفریح علوم را به دانش آموزان به معنای واقعی کلمه چشانده است.

سید امین قزوینی
هندسه

تا سال ۸۲ دانش آموز دبیرستان شهید اژه ای بود. فعالیت جدی فرهنگی و تربیتی در مجمع فرهنگی شهید اژه ای را از همان زمان آغاز کرده و تا امروز ادامه داده است. در زمینه آموزشی دبیری ریاضی دبیرستان شهید اژه ای ۱ را در کارنامه دارد. در همین مسیر به خانۀ ریاضیات رفت و ۲ سال عضو کمیته برنامه ریزی و ۶ سال مدرس هسته‌های پژوهش خانه ریاضیات شد. در زمینه های پژوهشی، در کنار همکاری با واحد پژوهشی راهنمایی شهید اژه ای ۱، عضویت در کمیته فنی رباتیک استان(مستقر در اداره کل آموزش و پرورش) بود و مسؤول دفتر پژوهش دبیرستان‌ شهید اژه ای نیز از سوابق وی می باشد. پس از اخذ کارشناسی در دانشگاه صنعتی اصفهان و کارشناسی ارشد مهندسی برق را در دانشگاه تهران گذراند ولی در نهایت دغدغه‌هایش در آموزش و تربیت، او را به دانشگاه Southampton کشاند تا کارشناسی ارشد آموزش(Education) را از این دانشگاه بگیرد.

حسین صیادزاده
فیزیک

ورودی اولین دوره سمپاد اصفهان است. در دوران دانش‌آموزی از پایه‌گذاران مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای بود و تا به امروز جزو مسؤولین این مجموعه بوده و کمک رسان به امور تربیتی این مدرسه می باشد. بعد از ورود به دانشگاه در سال ۷۴ فعالیت آموزشی را هم شروع کرد و بیش از ۲۰ سال سابقه تدریس فیزیک در دبیرستان دوره‌ اول شهید اژه ای ۱ را دارد و مدتی نیز در دبیرستان دوره دوم شهید اژه‌ای به عنوان معلم راهنما فعالیت کرده است.
با تاسیس اولین باشگاه رباتیک اصفهان در سال ۷۹ اولین مدیر این باشگاه شد. در دانشگاه‌ صنعتی و تربیت مدرس کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک را گذراند و در سال ۸۱ شرکت دانش بنیان دیده پرداز صبا را تاسیس کرد و ۱۵ سال مدیرعامل آن بود. در این مدت تعداد زیادی از فارغ التحصیلان شهید اژه ای در این شرکت فعالیت داشته و دارند.

زکریا جلالی
فیزیک

سال ۹۳ از مدرسه شهید اژه‌ای فارغ التحصیل شد و اکنون در مقطع کارشناسی ارشد رشته ی ژئودزی ماهواره ای در حال تحصیل است. با توجه به رشته‌ی دانشگاهی و همچنین علاقه به تدریس و فعالیت تربیتی، در کنار تحصیل به تدریس فیزیک مشغول شد. از دغدغه‌های وی، چشاندن طعم فیزیک با بهره‌گیری از روحیه‌ی اکتشاف در دانش آموزان است.
از سوابق فرهنگی می‌توان به عضویت در مجمع فرهنگی شهید اژه ای و مرکز فرهنگی شهید بهشتی، و فعالیت اجرایی و تربیتی در کانون معارف الهی حضرت زهرا (س) اشاره کرد.

رسول محمدی
فارسی / نگارش

با سابقه تدریس ۳۰ ساله، از جمله اساتید با تجربه و موفق در حوزهٔ آموزش است. ایشان حدود ۱۵ سال از این دوران را به تدریس در دبیرستان‌های اژه ای و پژوهشسرای دانش‌آموزی اختصاص داده‌اند. داشتن دکتری ادبیات فارسی نیز نشان‌دهنده علاقهٔ عمیق ایشان به زمینهٔ علوم ادبی و آموزش آن است. این ترکیب از تحصیلات و سابقهٔ تدریس، ایشان را به یک متخصص و مرجع در زمینهٔ ادبیات فارسی تبدیل کرده است.

حسین صادقی
نگارش / مشاوره

کارشنارس ارشد روانشناسی از دانشگاه اصفهان است و سابقه مشاوره و روانشناسی در دبیرستان های دوره دوم صالحین و امیرالمومنین(ع) دارد. وی علاوه بر فعالیت در زمینه مشاوره، در تدریس دروس نگارش و خلاقیت در نویسندگی در دبیرستان دوره اول همت نیز فعال است. او توانسته است با تدریس در این حوزه نقش برجسته‌ای در تربیت دانش‌آموزان این مقطع داشته باشد. وی همچنین در زمینه تحصیلی به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته است؛ به‌عنوان مثال، دارای رتبه برتر ۲۲۰ در آزمون سراسری و رتبه ۸۰ در آزمون کارشناسی ارشد است. از سال ۹۶ تا ۹۸ به عنوان دبیر کانون ادبیات دانشگاه اصفهان خدمت نموده و در جشنواره‌های شعر دانشجویی در سال‌های ۹۵ تا ۹۸ به عنوان برگزیده شناخته شده است.

مهرداد مجیدی
فارسی / نگارش

از آخرین دانش آموزان دوران اوج سمپاد است. سال ۸۸ که از پیش‌دانشگاهی شهید فارغ التحصیل شد، فعالیت جدی‌ فرهنگی-تربیتی را در دبیرستان دوره دوم و مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای آغاز کرد. یکی دو سال بعد در مدرسه راهنمایی (دبیرستان دوره اول) شهید اژه‌ای ۱، دبیر کامپیوتر شد و همزمان همکاری‌هایی با امور تربیتی دبیرستان دوره اول آغاز کرد. در سال ۹۳ مسؤول آغاز فعالیت رسمی مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای در دبیرستان دوره اول بود. این فعالیت ها کماکان ادامه دارد و در کنار آن، دوره‌های کارشناسی متالورژی صنعتی، کارشناسی ارشد MBA را در دانشگاه های برتر گذرانده است. و هم اکنون در کنار تدریس در دبیرستان دوره دوم شهید اژه ای، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشاسی تربیتی است.

محمد علیخاصی
فرهنگ و هنر
سال ۹۶ در رشته ریاضی فیزیک، از مدرسه شهید اژه‌ای فارغ التحصیل شد و پس از تحصیل در رشته ی معماری در کارشناسی راه خود را در رشته پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد ادامه داد. از سوابق فرهنگی او می‌توان به پنج سال فعالیت‌ اجرایی و تربیتی در مجمع فرهنگی شهید اژه ای اشاره کرد. محور فعالیت‌های تدریسی وی در مدرسه همت، ایجاد بستر خلاقیت و نگرشی متفاوت به چالش ها و مسائل می باشد
مسعود فهامی
عربی

از دوران دبیرستان فعّالیّت‌های فرهنگی-تربیتی خود را آغاز نمود؛ و با کسب تجربیّات مختلف حرکت در این مسیر را به عنوان فعّال فرهنگی با جدّیّت ادامه داد. در همین زمان به تدریس خصوصی و نیمه خصوصی دروسی چون ریاضیّات و زبان عربی مبادرت ورزید. پس از ورود به دانشگاه و تحصیل در رشته‌ی مهندسی عمران همکاری با تشکّل‌های فرهنگی را تجربه نمود. بعد از فارغ التّحصیلی و دو سال فعّالیّت اجرایی در حوزه‌ی عمرانی، علاقه‌ به علوم دینی و علوم انسانی وی را مصمّم به تغییر رشته کرد. ضمن کسب رتبه‌ی ممتاز، در مقطع کارشناسی ارشد رشته‌ی علوم قرآن و حدیث دانشگاه اصفهان مشغول به تحصیل شد. در ادامه نیز موفّق به کسب سهمیه‌ی استعدادهای درخشان ورود به دکتری گردید. از دغدغه‌های وی می‌توان به نگرش مشاوره‌ای-تعاملی در مواجهه با تربیت، فلسفه‌ورزی نوجوان و بازی‌نوازی در آموزش به عنوان روش تدریس اشاره داشت.

حسین ناصری
عربی

در سال ۹۶ پایه ده حوزه علمیه را به اتمام رساند و حالا ضمن تحصیل در درس خارج فقه و اصول، به تدریس در پایه سه مشغول است. سال ۹۷ مدرک «تربیت مربی عقائد اسلامی» (ویژه نوجوان و جوان) را از مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی مشهد گرفت و در حلقه اساتید رسمی آستان قدس وارد شد. مطالعه مدل‌های مختلف تربیتی، او را به سمت «طراحی بازی‌های تربیت‌محور» و «بازی‌کاری» کشانید که و در همین زمینه مقاله‌اش رتبه برگزیده مقالات حوزه علمیه را بدست آورد. همچنین در کنار تدریس، سابقه فعالیت تربیتی آموزشی را در مقاطع دبستان و دبیرستان دوره اول در کارنامه دارد. دغدغه وی این است که با استفاده از این روش، مفاهیم دینی را در قالبی ساده ارائه کند.

محمدتقی مهری
زبان انگلیسی

مشغول تحصیل دروس خارج فقه و اصول حوزه علمیه و دانش آموخته ی تاریخ اسلام، و تخصص در زبان انگیسی می‌باشد. در حال حاضر مدرس زبان انگیسی در چند آکادمی زبان و همکار بخش تبلیغ مجازی در امور بین الملل حوزه علمیه است. همکاری با معاونت تبلیغ بین الملل دفتر تبلیغات اسلامی، تجربه ی تبلیغ توریسم در چند سایت گردشگری کشور و همکاری به عنوان یکی از مترجمین اصلی مقالات سایت راسخون در کارنامه ی اوست.

محمدصادق صبری
پیامهای آسمانی

به عنوان یک فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد رشتهٔ فلسفه تعلیم و تربیت با تخصص در علوم تربیتی به علت علاقهٔ فراوان به تحول در نظام آموزش و پرورش و تلاش برای بهبود روش‌های آموزشی در حوزه‌های گوناگون فعالیت فراوان دارد. ایشان، علاقهٔ بسیاری به پژوهش در زمینه‌های تربیتی، روانشناسی، فلسفه، و علوم قرآنی دارد و به منظور گسترش دانش و تجربیات خود در این زمینه‌ها، به اقدامات پژوهشی متنوع پرداخته است. او نه تنها به تدوین و طرح ریزی روش‌های نو در برنامه درسی کلاس‌هایش می‌پردازد، بلکه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی نیز دستاوردهای معنا‌داری را به ثمر رسانده است. همچنین، به اجرای حلقه‌های فلسفه برای کودکان علاقه داشته و این حلقه‌ها را به عنوان یک ابزار موثر در تربیت اخلاق و ارتقاء نگرش فکری کودکان معرفی می‌کند.

متین سنبلستان
پیامهای آسمانی

فارغ التحصیل سال ۹۰ دبیرستان شهید اژه ای است. لیسانس خود را در رشته مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اصفهان گذراند. از سال ۹۵ وارد حوزه علمیه اصفهان شد و هم اکنون طلبه دوره سطح حوزه می باشد. سابقه تدریس عقاید و کلام اسلامی، منطق و اصول فقه را در کارنامه خود دارد.
وی فعالیت های گسترده ای در زمینه های فرهنگی، اجرایی و تربیتی در مجمع فرهنگی شهید اژه ای داشته است

فرهاد کنارکوهی
مطالعات اجتماعی

در دانشگاه های اصفهان (مدیریت و برنامه ریزی) و تربیت معلم تهران (علوم اجتماعی) تحصیل کرده است و موفقیت های خود را بیشتر مرهون دوران تحصیل در تربیت معلم می داند. طی ۳۵ سال سابقه فرهنگی خود، رشته های اقتصاد و جامعه شناسی و مطالعات اجتماعی را در دوره های اول و دوم دبیرستان تدریس کرده و در دوره های مختلفی نیز سابقه معاونت را در کارنامه دارد. از مدارسی که اخیرا از این عضو بزرگتر خانواده همت بهره برده اند می توان به البرز، صافی و شهید اژه ای (۸ سال تدریس و معاونت) اشاره کرد.
ارتباط صمیمی با دانش آموزان و همکاران آموزشی، همچنین کلاس داری او که در عین نظم و نظام، مهربانانه است این دبیر پرنشاط و بادقت نظر را در چشم همکاران و دانش آموزان برجسته می کند.

سید ایمان مدنی
تاریخ

سال ۹۰ از دبیرستان شهید اژه ای فارغ التحصیل شد و سپس کارشناسی عمران را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذراند. دغدغه آموزش و تربیت باعث شد از ابتدای دانشجویی فعالیت جدی تربیتی و فرهنگی را در مجمع فرهنگی شهید اژه ای آغاز کند و در این سالها از مربیان این مجموعه بوده و هم اکنون نیز از مسؤولین مجمع است. همچنین مدتی به عنوان پژوهشگر تاریخی خانه مشروطیت اصفهان فعالیت کرد. جامعه و ملت را دارای هویتی به پهنۀ تاریخش می‌داند و سعی در انتقال این شناخت و گسترش این فهم از نیاز به تاریخ دارد.

حمید موذنی
کار و فناوری

یکی دیگر از بزرگترهای مجموعه است. کوله بار سنگین تجربه اش را ۲۰ سال تدریس و ۲۰ سال معاونت و مدیریت مدارس مهم در آموزش و پرورش پربارتر کرده است. حدود ۱۵ سال اخیر این تجربه در معاونت و تدریس دروس کار و فناوری و دفاعی دبیرستان دوره اول شهید اژه ای به دست آمده است. هم اینک نیز پرشور و بانشاط در مدارس مختلف مشغول به تدریس است.
استاد همه فن حریف ما را توانمندی های متنوع و انرژی و روحیۀ بالا و دغدغه و دلسوزی اش زبانزد می کند.

سید مهدی اخوان
فناوری

در سال ۷۹ از دبیرستان شهید اژه‌ای اصفهان فارغ التحصیل و در رشته برق دانشگاه صنعتی اصفهان به تحصیل مشغول شد. از همان سال با توجه به علاقه به تدریس و فعالیت تربیتی در کنار تحصیل به تدریس در مدارس اژه‌ای و سادات مشغول شد. کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت اجرایی از دانشگاه اصفهان دریافت کرد. در حوزه فرهنگی، سابقه مدیریت و همچنین سرگروهی در مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای و گروه‌های دوستی دبیرستان سادات را در کارنامه خود دارد. در زمینه اجرایی و فناوری مدیریت پروژه‌های مختلف نرم افزاری کوچک و بزرگ زیادی در شرکت دیده‌پردازصبا را برعهده گرفته و به پایان رسانده است. نگاه وحدت گرا و مساله محور به آموزش از دغدغه‌های اصلی و اساسی وی می‌باشد.

محمد جواد حجابی
کار و فناوری / قرآن

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد، در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها، و شرایط سخت تایپ به پایان رسد و زمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی، و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

حمیدرضا میرزاخانلو
مهارتهای تحصیلی

از دانش آموزان قدیمی دبیرستان شهید اژه ای یک بوده که پس از گذراندن کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در دانشگاه های برتر، کارشناس ارشد مشاوره مدرسه را از دانشگاه علامه طباطبایی اخذ نموده و هم اکنون نیز دانشجوی دکترای مشاوره می باشد.
دغدغه تربیت و نوجوانی او را از فعالین و مسؤولین همیشگی مجمع فرهنگی شهید اژه ای نگه داشته و علاوه بر مشاوره در دبیرستانهای شهید اژه ای، صالحین، واثقی(امام محمدباقر)، مهندس نجفی و قدسیان، سال‌ها همکاری با مراکز مشاوره آفتاب، رها، سلام، آسمان و آفتاب شهر را در کارنامه خود دارد. همچنین جزو مشاورین رسمی آموزش و پرورش بوده به خدمت در این عرصه نیز مشغول است.

علی شاطری
توسعه فردی

پس از اتمام دوران دبیرستان در مجموعه شهید اژه‌ای، وارد مقطع کارشناسی رشته روانشناسی دانشگاه اصفهان شد و جزو استعدادهای درخشان دانشگاه است. همچنین از فعالین علمی فرهنگی مرکز مشاوره دانشجویان دانشگاه و ۲ سال دبیر این مرکز بوده است. در سالهای اخیر فعالیت بسیاری در زمینه برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های روانشناختی و کارگاه‌های تیپ شناسی تحصیلی و … دارد که عموما طی همکاری با مراکز معتبر دانشگاهی و نهادهای عمومی است. ارتباط با نوجوانان را در قالب سالها فعالیت فرهنگی و اجرایی در مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای و واحد پژوهشی دبیرستان شهید اژه‌ای و همچنین همکاری به عنوان مشاور تحصیلی دبیرستان شیخ انصاری دنبال می‌کند.

حامد زمانی
علوم انسانی

کارشناسی مهندسی کامپیوتر را در دانشگاه صنعتی اصفهان گذراند و سپس از دانشگاه شهید بهشتی کارشناسی ارشد فلسفه را گرفت. از سویی یک اختراع ثبت شده و سابقه فعالیت مهندسی در سمت های مدیر فنی، ارزیاب، برنامه نویس و … در کارگزاری دانش بنیان و شرکت های دیده پرداز صبا، راهبرد هوشمند سپاهان و … را دارد و از سوی دیگر پژوهشگر و نویسنده مقالات علمی و پژوهشی در زمینه فلسفه تحلیلی است.
از سوابق فرهنگی آموزشی او می‌توان به همکاری فرهنگی با مجمع فرهنگی شهید اژه ای، سُها، روضه اجتماعی و تدریس فلسفه در موسسه افق دیگر و خانه مشروطیت اشاره کرد. همچنین تدریس مقطع دبیرستان را در رشته های علوم رایانه (شهید اژه ای و همت) را نام برد. در زمینه کارآفرینی نیز تدریس دوره های آشنایی با کسب و کار برای دانش آموزان دبیرستان، داوری ادوار ایده شوی سمپاد و منتورینگ در شتابدهنده برناک قابل ذکر است.

سجاد رضایی
مهارت‌های رسانه‌ای

دانشجوی سال آخر مهندسی برق دانشگاه صنعتی اصفهان است و دوره دبیرستان را در دبیرستان شهید اژه ای گذرانده. از دوران دانش آموزی به عضویت مجمع فرهنگی شهید اژه ای درآمد و فعالیت های فرهنگی و آموزشی خود در ارتباط با دبیرستان ها آغاز کرد. همچنین در زمینه تربیتی سابقه سه سال سرگروهی این مجموعه را در سابقه دارد و هم اکنون مدیر مجمع فرهنگی شهید اژه ای است. در سوابق خود، تدریس های کلاسی و کارگاهی را دارد و به صورت تخصصی در زمینه های گرافیک، تصویربرداری و تدوین مشغول است.

امیررضا اخوان
سواد مالی

تحصیلات متوسطه را در دبیرستان شهید اژه ای گذراند و سال ۹۶ وارد دانشگاه صنعتی شریف شد و هم اکنون به طور همزمان در دو رشته اقتصاد و مهندسی صنایع مشغول گذراندن دوره کارشناسی است. همچنین مشغولیت جدی در فعالیت های اقتصادی از جمله در بازار سرمایه، شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی و استارتاپ سالم فود را در سابقه دارد. از سال ۹۲ به عضویت مجمع فرهنگی شهید اژه ای درآمد که این ارتباط کماکان ادامه دارد و مسؤولیت های مختلفی را نیز بر عهده داشته است. از علایق او می‌توان به بحث بهینه‌سازی سیستم‌ها و هم‌چنین مسائل مالی مرتبط با شرکت‌ها اشاره کرد.

محمدحسین حاجی احمدی
زندگی / قرآن

سال ۹۳ در رشته ریاضی فیزیک، از مدرسه شهید اژه‌ای فارغ التحصیل شد و سپس مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی در رشته مکانیک اخذ نمود و به سبب علاقه و مطالعات خود، مسیر تحصیلی خود را تغییر داد و هم اکنون در مقطع کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث دانشگاه تهران مشغول به تحصیل است. از سوابق فرهنگی او می‌توان به ۹ سال فعالیت‌ اجرایی و تربیتی در مجمع فرهنگی شهید اژه ای و ۴ سال فعالیت دانش آموزی در مجموعه فرهنگی قدس اشاره کرد. او همچنین به مدت ۴ سال مربی تربیتی مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای بوده است. محور فعالیت‌های تدریسی وی در مدرسه همت، بازی‌وار سازی مفاهیم قرآنی و برگزاری کلاس‌های خلاق در این زمینه است.

محمدعلی فولادگر
پیامها / تاریخ

فارغ التحصیل سال ۸۵ دبیرستان شهید اژه ای است. دارای مدرک مهندسی عمران از دانشگاه صنعتی ست و از سال ۸۹ روانه حوزه علمیه شد و هم اکنون طلبه درس خارج فقه و اصول و نیز مدرس دروس منطق, اصول و فلسفه در حوزه علمیه می باشد.
وی از فعالین ادوار مجمع فرهنگی شهید اژه ای بوده و حضور فرهنگی تربیتی در دبیرستان شهید اژه ای را در قالب تدریس دروس تاریخ معاصر, تاریخ اسلام, عقاید اسلامی, پرورشی، تفکر و رسانه و … تجربه کرده است.

سید محمدمهدی رضوی زاده
فیزیک

سال ۸۳ علی رغم حضور در تیم نونهالان سپاهان، فوتبال را رها کرد و وارد مدرسه شهید اژه‌ای شد و بعد از هفت سال از رشته ریاضی فارغ التحصیل و در ادامه برای تحصیل در رشته مهندسی مواد وارد دانشگاه صنعتی اصفهان شد و بعد از هفت سال در مقطع ارشد از آن دانشگاه فارغ التحصیل شد. به دلیل علاقه به فعالیت های معلمی و ارتباط با دانش آموزان وارد فضای تدریس فیزیک شد. همزمان با وارد شدن در دوره راهنمایی وارد فعالیت های پژوهشی شد و از آن دوره تا امروز ارتباط خودش را حفظ کرده و یکی از اعضای فعال واحد پژوهشی مرکز شهید اژه‌ای به حساب می‌آید.
در دوران دبیرستان به مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای وارد شد که به گفته خودش یکی از بهترین اتفاقات زندگیش، آشنایی با مجمع بود. وی تجربه تدریس درس فیزیک در دبیرستان شهید اژه‌ای و مدارس امام محمد باقر را نیز در سوابق خود دارد.

فؤاد عباسی
زبان انگلیسی

در سال ۱۳۶۳ متولد شد و دیپلم زبان انگلیسی را از موسسه آموزش عالی باقرالعلوم گرفت. مدرک کارشناسی خود را در رشته مدیریت بازرگانی دریافت نمود. وی تدریس در آموزشگاههای مختلف زبان مانند: ثامن الائمه، گویش، حکمت، معلم ،نسیم سخن و … را تجربه نموده و همچنین به زبانهای انگلیسی و فرانسه تسلط دارد. مترجمی متون عمومی و تخصصی مختلف دانشگاهی و سردبیری مترجمین جلد اول کتاب دایره المعارف مهدویت را نیز در رزومه خود دارد. از سال ۱۳۹۷ تا کنون نیز مدیر و موسس آموزشگاه زبانهای خارجی پسرانه موج دانش میباشد.

قاسم قربانی
فارسی / نگارش

در سال ۸۵ از مدرسه شهید اژه ای و در سال ۹۰ از دانشگاه صنعتی اصفهان در رشته مهندسی صنایع با مدرک کارشناسی فارغ التحصیل شد. علاقه به معارف دینی و عقلی باعث شد تا از سال ۸۶ به صورت غیر رسمی و از سال ۸۹ به صورت رسمی وارد حوزه علمیه شود. وی هم اکنون در حوزه علمیه مشغول تحصیل در درس خارج فقه و اصول و فلسفه و تدریس فلسفه، اصول فقه و ادبیات عرب است. وی برای دانشجویان علاقه مند به معارف دینی و عقلی کلاسها و دوره های فراوانی با موضوعات مختلف معرفتی و عقیدتی برگزار نموده است. از سوابق فرهنگی او می توان به ۱۷ سال فعالیت در مجمع فرهنگی شهید اژه ای اشاره کرد. علاقه به ادبیات در تمامی دوران تحصیل و تدریس همراه او بوده است و مطالعات و تولید ادبی همیشه جزء جدایی ناپذیر فعالیتهای او محسوب می شود. برپایی محافل شعر و داستان و راهنمایی دانش آموزان علاقه مند به آفرینش ادبی از جمله کارهای او در این زمنیه است. وی از سال ۹۲ تا کنون در دانشگاه جهانی المصطفی مشغول آموزش فارسی به غیرفارسی زبانان از کشورهای مختلف است. او در مدرسه همت به دنبال این است که دانش آموزان را با متون ادبی گرانقدر و پرمعنای زبان فارسی آشتی دهد و خلاقیت ادبی آنان را بارور سازد.

جواد شیخی
فارسی / نگارش

کارشناسی و کارشناسی ارشد ادبیات فارسی را گذرانده است و یازده سال است که در رشته ادبیات فارسی و ادبیات عرب در مقاطع مختلف مدارس تدریس می‌کند؛ از جمله مدارس دبستان و دبیرستان سادات. همچنین به زبان عربی و تکلم به لهجه شامی مسلط است و کلاس های کنکور عربی را نیز برگزار می‌کند.
انس او با زبان عربی از انس بالاترش با قرائت قرآن سرچشمه می‌گیرد چنان که رتبه سوم مسابقات کشوری قرائت را به دست آورده و دوره های تربیت مربی قرآن را به فراتر از مرزها برده و در کشورهای لبنان و عراق این مهم را انجام می‌دهد. همچنین در کشورهای مختلف آسیایی و اروپایی جهت اجرای تواشیح و قرائت قرآن حضور می‌یابد. ریشه اخلاق حسنه و رابطه سازنده و گرم او با دانش آموزان را نیز باید در همین همنشینی پربرکت با قرآن کریم جستجو کرد.

محمدنوید طهرانی راد
تربیت بدنی

تربیت بدنی و تجارت و بازرگانی از علایق وی می‌باشد و در هر دو رشته به صورت تخصصی فعالیت دارد. کارشناسی و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی را از دانشگاه اصفهان گرفته و گواهینامه‌های متعددی در این زمینه دارد و کارگاه‌های آموزشی بسیاری نیز برگزار کرده است. عربی و انگلیسی را مسلط است و تدریس هر دو زبان را نیز در سوابق خود دارد.
در زمینه تربیت بدنی نیز تجربه را با تخصص در هم آمیخته و در کنار مربیگری حرفه ای، گواهینامه‌های معتبر مربیگری، علوم تغذیه، کوهنوردی و … را نیز اخذ کرده و اکنون مربی رسمی فدراسیون فیتنس و مربی آمادگی جسمانی بوده و مدیریت یک باشگاه ورزشی را نیز برعهده دارد. ویژگی بارز اخلاقی او ادب، مهربانی و رابطه سازنده با فراگیران و کلاس‌های سازنده و جذاب وی می‌باشد.

محمد امین نوری
تاریخ

سال ۹۳ در رشته ریاضی فیزیک، از مدرسه شهید اژه‌ای فارغ التحصیل شد و در سال ۹۷ مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی اصفهان و در رشته مهندسی برق اخذ نمود. وی به سبب علاقه و مطالعات خود، مسیر تحصیلی خود را تغییر داد و هم اکنون در سطح یک حوزه علمیه مشغول به تحصیل است. از سوابق فرهنگی او می‌توان به ۱۰ سال فعالیت‌ آموزشی و تربیتی در مجمع فرهنگی شهید اژه ای اشاره کرد. او همچنین به مدت ۴ سال مربی تربیتی مجمع فرهنگی شهید اژه‌ای بوده است. از دیگر فعالیت های وی، تدریس کلام اسلامی به جمعی از دانش آموزان دبیرستان شهید اژه ای و تدریس تاریخ تمدن مدرن به جمعی از دانشجویان مجمع فرهنگی شهید اژه ای بوده است. نگاه تحلیلی به تاریخ و اساسی بودن فهم تاریخ برای شناخت جهان معاصر از دغدغه های اصلی و اساسی وی می باشد